autisme en AD(H)D coach

Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met AKM KunstMaat.  Een collectief van zelfstandige kunstenaars die coaching biedt aan kunstacademiestudenten die dreigen vast te lopen door persoonlijke of psychologische problemen. Ik ben na mijn opleiding gestart als coach bij AKM KunstMaat. Sindsdien heb ik mij verder ontwikkeld als autisme en AD(H)D coach

Als autisme en AD(H)D coach vind ik het belangrijk dat de cliënt zelf de regie houdt over de begeleiding die geboden wordt. Ik ga uit van de authenticiteit van de cliënt. Samen bekijken we wat precies de hulpvraag is en gaan we opzoek naar een oplossing die bij de cliënt past.

Ik ben beschikbaar in Zwolle e.o. voor (jong)volwassen met een ASS of AD(H)D diagnose die problemen ervaren bij het vinden van structuur en balans in wonen, studeren, werken en/of vrije tijdsbesteding

Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website. Voor meer informatie voor studenten aan een creatieve opleiding met ASS en/of AD(H)D verwijs ik je naar AKM KunstMaat

error: Content is protected !!